Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mij aanmelden?

Daar zijn twee belangrijke redenen voor. Ten eerste omdat u vermoedelijk benadeeld bent en ten tweede omdat u, naar onze overtuiging, een goede zaak heeft.

Via Brandstofverlies.nl heeft u namelijk de grootst mogelijke kans op genoegdoening omdat wij gebruik maken van de beste advocaten en uitputtend juridisch en technologisch onderzoek doen. Daarnaast zijn er al vergelijkbare zaken in het buitenland gewonnen.

 

Wat vordert Stichting Brandstofverlies voor mij wanneer ik mij aanmeld?

Stichting Brandstofverlies vordert namens u het verschil terug van de brandstofkosten tussen het door de fabrikant/importeur opgegeven verbruik en het daadwerkelijke, door u verreden verbruik.

 

Ik wil de koopovereenkomst van mijn aangeschafte auto ontbinden, kan dat?

Om daar een juist antwoord op te kunnen geven dient u contact met ons op te nemen.

 

Hoe lang gaat de procedure duren?

Vanzelfsprekend streeft Stichting Brandstofverlies ernaar de procedure zo kort mogelijk te houden. Een rechtszaak is vaak een gecompliceerd proces, dat onder meer afhankelijk is van de snelheid waarmee partijen werken en de informatie die de rechter nodig heeft.

Stichting Brandstofverlies kan dan ook helaas geen uitspraak doen over de duur van de procedure, omdat die onvoorzienbaar en onvoorspelbaar is.
 

 

Wat verwacht Stichting Brandstofverlies van mij?

Stichting Brandstofverlies verwacht van u dat u meewerkt aan de informatie die gevraagd zal worden. De ervaring leert dat dit relatief weinig inspanning zal vergen.

 

Waarom zou ik kiezen voor Stichting Brandstofverlies?

Stichting Brandstofverlies heeft ervaring met collectief procederen tegen grote instanties. Stichting Brandstofverlies is een initiatief van Stichting Meldpunt Collectief Onrecht (SMCO). SMCO heeft een breed netwerk met specialisten waardoor te allen tijde van elke benodigde kennis gebruik gemaakt kan worden.

 

Hoe kan ik Stichting Brandstofverlies bereiken met vragen over de procedure?

U kunt Stichting Brandstofverlies bereiken met vragen over deze procedure door te mailen naar info@brandstofverlies.nl of door te bellen naar de helpdesk op 072 – 752 94 88.

 

Betaalt Stichting Brandstofverlies mijn inschrijfgeld terug wanneer de procedure gewonnen of verloren wordt?

Nee, Stichting Brandstofverlies betaalt het inschrijfgeld niet terug. Er worden namelijk veel kosten gemaakt om de procedure te voeren. Wel zal Stichting Brandstofverlies er vanzelfsprekend alles aan doen om de procedure tot een goed einde te brengen voor u.

 

Garandeert Stichting Brandstofverlies mij dat de procedure gewonnen wordt?

Stichting Brandstofverlies kan helaas niet garanderen dat de procedure gewonnen wordt. Wel zien wij en onze specialisten goede juridische mogelijkheden om de procedure tot een positief einde te brengen, onder meer door het feit dat in het buitenland vergelijkbare zaken al gewonnen zijn.

Aanmelden